Горди майки на големи кърмачета!
В рамките на Световната седмица на кърменето 2011 година отправяме предизвикателство към всички майки, кърмещи деца над 1 година! Бъдете горди с това и покажете на света своето малко-голямо кърмаче! Няма нищо по-хубаво, по-важно и по-природно от това да кърмиш детето си, дори и след година! Да покажем на всички, че нещата са толкова естествени, колкото само природата може да ги създаде! Изпратете ни снимки на e-mail: mihailova.bojana@gmail.com - присъединяването дори на една майка си заслужава! На снимката са гордата майка Божана и синът й Михаил на 1 година и три месеца!

One thought on “Горди майки на големи кърмачета!

  1. Да се кърми е супер! Особено големите деца. Придизвиква неподправено умиление борбата на „голямото кърмаче“ и неговата майка, когато любителя на майчиното мляко се опитва да дотигне „опаковката“ й. Това обикновенно става по кафенета и градинки. За съжаление никой не може да се наслади на душевната борба на зителите на сценката. Ако са по-възпитани те изпитват неподправена тревога и притеснение, в резултат на своето тесногръдие и консерватизъм. Ако пък са по-ракрепостени и непосредствени те с наслаждение наблюдават прелестите на майката. За съжаление в голямата си част българските майки са все още стеснителни и ретроградни. те предпочитат да кърмят децата си до 10 месеца – максимум 1 година, вярвайки неоснователно на закостенели и отдавна нищо не прочели представители на българската традиционна медицина. И никоя от тях не се интересува от Изключителното кърмене. И пренебрегват неповторимото преживяване да станат обект на внимание насред Градската градина.
    Дерзайте съвременни Вили-самовили. Чрез вас и вашите кърмачета ще спрем с голи гърди настъплението на изкуствените млека!

Вашият коментар