Състезание по български език и литература „Свети Иван Рилски“
Състезанието по български език и литература "Свети Иван Рилски" се провежда ежегодно под патронажа на Института за български език при БАН и партньорството на СОУ „Черноризец Храбър”, Пловдив. Тези от вас, които искат да проверят знанията си и да проследят нивото си, имат чудесната възможност да го направят в състезание, обхващащо голяма част от ученолюбивите деца в Пловдив и Пловдивска област. Първият етап от състезанието за ученици от 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 11. клас и 12. клас ще се проведе на 30 ноември 2013 година (събота) в СОУ „Черноризец Храбър”, гр. Пловдив. За повече информация: www.svetyivanrilski.com   Състезание по български език и литература "Свети Иван Рилски" 2013г. - ОТГОВОРИ  

6 thoughts on “Състезание по български език и литература „Свети Иван Рилски“

  1. Питам се кой и как избира наградите за успешно представилите се ученици, тъй като съм изумена от тях-за класиран на 1-во място участник е: Папка и кубче с листчета!!!
    Интересно каква е наградата на класираните на 2-ро и 3-то място?!
    Та само за участие децата ни платиха по 10 лв…Сами направете изводите си, но в материалния свят, който ни окръжава, някак си несериозно изглежда всичко това!

Вашият коментар