Никой не може да ти каже къде отива, а само къде се надява да стигне! С надеждата започва всичко… докато в един момент не разбереш, че не можеш без определен човек и точно тогава … ти си пристигнал!

Когато можеш да видиш живота просто като един миг –  този миг трябва да бъде наситен с цялата същина и с всичкото чувство на земята! А тази песен говори точно това! Ако човекът до теб те обича така, значи имаш всичко! Ако си сравняван с вятъра или с белите нощи, ако си тази част, която допълва любовта, за да се превърне в едно цяло – ти наистина си вярата, нещо повече – ти си самата любов! Това е мигът и точно в него има смисъл!

Атанас Цанков пише в стихотворението си „Мигът“ :

Мигът е вечност. Детството е миг.
И няма нищо друго под небето.
На миговете простия език
разбираме, но късно, общо взето.

В любовта мигът е много повече – той е пресъздаване, усещане и нещо, което ти принадлежи изцяло, стига да можеш да отвориш сетивата си, за да го видиш и преживееш! Когато стане късно, всеки разбира кой е неговият, пропуснатият миг, важното е да го грабнеш на момента! В живота на Графа сигурно има много любов, иначе … как би намерил подобни думи, как би ги сътворил по този начин, как би крещял с цяло гърло, ако  не е уловил поне един миг!

Ако можеш да изкрещиш на някого АЗ БЕЗ ТЕБ СЪМ НИКОЙ! – ти наистина обичаш! ТИ СИ ЩАСТЛИВ!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Епилог: АЗ БЕЗ ТЕ СЪМ НИКОЙ!

Божана Михайлова

Вашият коментар