Днес в 18:30 – 17 май в 18:30
Галерия БЯЛА ЗОНА Пловдив Ул. „П. Парчевич“ 14
След изключителната изложба „Нов живот” в Галерия ПАРИЖ , художникът Николай Ангелов гостува на 28. Април. 2011 г. с експозицията „Начало” в пространството на Галерия БЯЛА ЗОНА. Авторът е роден 1978 г. Завършва с магистърска степен ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност „Скулптура“, но работи активно и в областта на живописта. Неговите творби са характерни с много специфичен романтичен и модерен почерк.

Имената на две…те последователни изложби са породени от чудото на самото съществуване, а именно появата на нов живот в едно младо семейство. Вълнуващата среща на земното и небесното. Начало изпълнено с трепетно очакване, надежда и любов. Таинството което докосва най съкровенните кътчета на човешката същност. В екпозицията, както казват от Галерия ПАРИЖ, авторът споделя своите съкровенни чувства на млад баща и ни въвежда в един много специфичен вътрешен диалог докосвайки детското в нас. Онова неуморимо и понякога позабравено дете, което неизменно обитава всяко сърце.

Гари е автор, който тепърва ще налага името си и ще търси своят път в пъстрото многолико и мултикултурно арт пространство. Галерия БЯЛА ЗОНА с радост застава зад безспорният талант с пожеланието всяка крачка в света на изкуството да бъде извървяна със съзнанието за значимостта на новото начало.

Източник: Натисни  ТУК.

Вашият коментар